Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.
Hem  |  om oss

Om Gibson Medical

Under pandemin som uppstod till följd av SARS CoV-2 (Covid-19) fann sig plötsligt många länder i världen utan erforderlig skyddsutrustning för att på ett säkert sätt kunna ta hand om de överväldigande mängder patienter som sökte sjukvård.

Sveriges befintliga system för produktion, upphandling och inköp som i normala fall fungerar väl, kunde inte ställa om tillräckligt snabbt för att tillgodose behovet - med resultatet att personal inom bland annat sjukvård, hemtjänst och äldrevård tvingades arbeta med otillräcklig skyddsutrustning och balansera rädslan för sitt eget liv mot arbetsuppgiften att ta hand om patienten.

Vi skapade Gibson Medical för att vi kan göra skillnad. Med lokala kontakter i Asiens produktionsindustri kombinerat med ett flexibelt arbetssätt och diplomatiska relationer har vi etablerat nya, snabba leveranser av skyddsutrustning som håller hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Gibson Medical utför själva verifierande testning av våra produkter i svenska- och internationellt erkända testinstitut för att du som användare alltid ska kunna lita på din skyddsutrustning och fokusera på ditt jobb.

Varumärken

ESoundMed™

Gibson Medical™

Emblavägen 37
182 67 Djursholm
STOCKHOLM

© AB Gibson Lifestyle