Hey, your browser is out of date!

We've noticed you're currently using an old version of IE.
We really recommend you update your browser.
Home
  |  
Work with us

GIBSON MEDICAL

KVALIFICERAD REDOVISNINGSPERSON

Gibson Medical är företaget som snabbt vuxit till att bli ett av Sveriges mest meriterade bolag inom PPE/skyddsutrustning. Vi utgår ifrån vårt kontor på IDEON i Lund och har verksamheter i England, Tyskland och Frankrike.

Nu växer vi vidare och förstärker vår ekonomifunktion med en person inhouse om ca 50%. Tiden kan fördelas över veckan på det sätt som passar både dig och Gibson-teamet. 

Ditt uppdrag är att vara länken mellan vårt tighta operativa team på Gibson och vår externa ekonomiavdelning.

Du ser till att bolagets affärssystem är uppdaterat och korrekt gällande den löpande bokföringen. Du är inköp och logistik behjälplig i affärssystemet och stöttar kunder, leverantörer och kollegor samt dotterbolaget i Frankrike. Det är önskvärt att du även kan löneadministration.

Tjänsten är bred och du blir en viktig kugge på Gibson då du även kommer att svara på inkommande samtal och ta hand om andra vardagliga sysslor.

Du har en nära relation med vår externa ekonomiavdelning i samband med månadsbokslut och löpande avstämningar.

I ARBETET INGÅR BLAND ANNAT FÖLJANDE ARBETSUPPGIFTER

  • Löpande bokföring 
  • Kundreskontra 
  • Leverantörsreskontra 
  • Momsredovisning 
  • Avstämning av reskontror och andra konton 
  • Internationella betalningar
  • Bistå vid månads- och årsbokslut
  • Löneadministration

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker dig som har gått en YH-/KY-utbildning alternativt har högskoleutbildning inriktad mot redovisning. Vi tror att du har minst 3-5 års relevant erfarenhet ifrån redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med Pyramid och Fortnox. Vidare har du goda kunskaper i Excel och Word samt behärskar väl både engelska och svenska i tal och skrift. Gibson Medical använder engelska som koncernspråk. 

Som person är du strukturerad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Det är även viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga och trivs i en snabbrörlig miljö där vi fokuserar på kunden och att alltid hålla hög kvalitet, både internt och externt.

Anställningen kan påbörjas omgående. Gibson Medical är anslutet till Almega Tjänsteföretagen och tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du intresserad, skicka din CV och ett personligt brev till Jeanine Öhrstedt Holmgren på jeanine@gibsonmedical.se. Du kan läsa mer om oss och tjänsten på www.gibsonmedical.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på mail. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Gibson Medical™

Tel. 010-330 50 50
info@gibsonmedical.se

Ideon Science Park
SE-223 70 Lund

© Gibson Medical AB